2010. május 3., hétfő

Rózsa bross



Kicsit felújítottam a régi rózsámat. Kapott még sziromleveleket, a külsők  egy árnyalattal sötétebbek lettek, bodorítottam még őket egy kicsit, a tollat meg lebontottam. Úgy összességében elégedett vagyok vele.

Mással viszont nem. Régebben a fejlécemben ez szerepelt: egyedi ékszer. Az egyedit töröltem; fogalmam sincs kinek mi számít egyedinek. De tényleg. Most nem kérek megjegyzéseket a munkámra vonatkozóan, nem ez érdekel. Hanem az, hogy Neked mi számít egyedinek : a szín, a forma, mindkettő, ...... és fontos e egyáltalán, hogy egyedi cuccaid legyenek?

4 megjegyzés:

  1. Csini tangóóóós! ;) - erről beszéltem :D

    VálaszTörlés
  2. szerintem az egyedi az, amit a boltban nem találsz meg tucatszámra és nem találkozol össze vele minden sarkon. és ha kézzel készül valami, attól máris egyedi. és nekem ez fontos... kitűnni... egy picit... :) szerintem nyugodtan írd vissza hogy egyedi... ;)

    VálaszTörlés
  3. Jajdekuka vagy!! Tessék viszaírni, igenis! A tiéd aztán tényleg egyedi... lehet a technika ugyanaz vagy hasonló, mint másnál, de van valami, amitől egyedi lesz egy ékszer, egy takaró... a patchwork-minták, blokkok is ugyanazok 100 éve legalább, mégsincs két egyforma takaró, tehát: egyedi. Érti??? Na, és most visszaír...:)

    VálaszTörlés
  4. Azért töröltem ki, hogy "egyedi", mert mindenki használja már ezt a szót, nem látom értelmét, hogy kint legyen, ráadásul ki van zárva, hogy én meg egyszer belepiszkálok a fejlécembe! :)
    Lássa mindenki annak a virágaimat, aminek akarja... :)
    De nem is ezzel van a problámám. Csak úgy snasszul nem értem a világ működését...de tényleg... :(

    VálaszTörlés