2010. július 12., hétfő

Pöttyös bross és kérdés

Bajban vagyok, amikor a webshopomban meg kell adni a kitűzőim színét, csak hármat lehet bejelölni... Márpedig ő kék is, lila is, zöld is, pink is, kiabálospiros is,  és négyféle pöttyös is.
A kérdésem pedig, hogy hol szereztek be  minőségi, sárga- és/vagy vörösréz láncot, elviselhető áron (Budapest vagy valami webáruház érdekelne)?
Köszönöm!

8 megjegyzés:

 1. Nekem egy ismerősöm (Aradi Mónika) Szegeden veszi.
  De úgy hallottam, hogy Pesten a Blahán a Gyöngyházban is lehet kapni. Igaz, oda sajnos még nem sikerült eljutnom, így azt nem tudom megerősíteni...

  VálaszTörlés
 2. Sárgaréz lánc van tudtommal bp-n: én a Blahánál veszem a nagykerben.

  Az összes többi (ezüst és vörösréz) külföldről jön.

  VálaszTörlés
 3. Ez a bross meseszép!! Pedig én nem szeretem a pöttyöket túlzottan :)
  Rézlánc? Hű, én ritkán veszek, de a Blahán szoktam a Gyöngyházban, illetve megér egy kört az Üllői-Ferenc körút majdnem sarkán a Kreatív ékszer.

  VálaszTörlés
 4. Szerintem a Gyöngyház drága..Ebben a webshopban (gyongyudvar.hu) van antik réz lánc, én már vásároltam tőlük, és abszolút elégedett vagyok :) Kőbányán személyesen is átvehetőek a rendelt dolgok.
  A "halacskás" kreatív hobby is drága, most üt meg a guta, mert vettem ott füli alapot 200 Ft/db áron, ami az említett webshopban 50 Ft /db! Oda csak akkor megyek,ha nagyon sürgős, meg mondjuk van náluk törzsvásárló kártyám, amin levásárolható pontokat gyűjthetek..
  Ajánlom még a király utcai gyöngyöst, a neve Tűzgyöngy (van honlapja, de kevés infóval-viszont térképen mutatja a megközelítést. Jók az árai, és nagy a választék!

  VálaszTörlés
 5. Lemaradt az előbb: nagyon tetszik a bross! :) És szerintem jelöld meg, hogy tarka, majd a kulcsszavaknál írd be külön a színeket, én így szoktam :)

  VálaszTörlés
 6. Szia!
  Én az alábbi helyről szoktam rendelni az iskolába ahol tanítok, nézd meg hátha van valami:)ékszer rovat is van. Viszonylag "olcsók" a hobby boltokhoz képest.

  winkleriskolaszer.hu

  VálaszTörlés