2010. október 27., szerda

Szirmos medálok és kérdés



Ezek a legújabb szirmos, színátmenetes nyakláncok, a kékes 6,5 x 3,5 cm, a rózsaszínes 4,5 x 2,5 cm. 
Most púderszínű és őszi darabokon dolgozom.

Az egyik  medálomat túl nagynak találta egy érdeklő hölgy, ezért most kérdezek:
mekkora medált tudsz elképzelni magadon? 

7 megjegyzés:

  1. Én max.5x5 centiset tudnék elképzelni magamon.Persze ez egészen másképp jön ki üvegből,mint a te könnyed,légies anyagaidból.De azért abból se legyen sokkal nagyobb.
    Szerintem sokat számit az embernek a saját mérete,én pl.elég vékonyka vagyok.De egy termetesebb nő gond nélkül hordhat nagyobb ékszereket.

    VálaszTörlés
  2. Max. 5 cm átmérőjűt. Persze a változtatás jogát fenntartom

    VálaszTörlés
  3. részemről akármekkora szóba jöhet,van 21 centi hosszú és 6 centi széles kiegészítőm is,annyi a lényege,hogy ne terhelje le a nyakat,de ez a te technikáddal nem hiszem,hogy előfordulna:)

    VálaszTörlés
  4. Nekem változó.Függ hangulattól,ruhától,színtől, formától...van 3-4 cm-s, de van 10cms is :) 160 magas vagyok és 50 kg :) A nagyobb ékszerek sem nyomnak össze engem, hiába vagyok ekkorka :)
    A húgom is olyan mint én alkatra, ő pl. pici ékszereket hord, 20 forintosnál nem nagyobbakat.
    Anyósomon a 10 cm fölöttiek mutatnak igazán.

    Izlés,alkat,hangulat mindenkinél más . Nincs arany középút :)

    VálaszTörlés
  5. Egyetértek az előttem szólókkal. Én is 160 centi körül vagyok, nem is vagyok egy nagydarab, de szeretem a nagyobb nyakláncot is meg a kicsit is. most éppen egy kicsit hordok rendszeresen, alig 1 centiset, de amikor úgyvankedvem akkor toronyórát lánccal :)) szerintem ez ízlés kérdése, van akinek ezjönbe, van akinek ez, de a te nyakláncaid szerintem nagyban is tökéletesek.

    VálaszTörlés
  6. Ez attól függ leginkább, hogy mihez venném fel. Ha szép kivágott felső van rajtam, egy ilyen szép, kimondottan egyedi nyaklánc jól feldobja, mégha 6,5 cm-s, akkor is. Én pl. 8 cm széles nyakéket is készítettem tűzzománcból, elég sok elkelt, ezek szerint csak van, aki a szélesebbet is szívesen viseli. Különben is, minél nagyobb, minél feltűnőbb - ez most a divat :) Nekem tecc!

    VálaszTörlés
  7. nagyon szépek :) (mérettől függetlenül is;)

    VálaszTörlés