2011. szeptember 9., péntek

Többfunkciós virágék és gondolatok

 
Hajba, vagy pólóra, egy kis tollas újdonság. Eredetileg megrendelésre készült, választ nem kaptam, illetve ilyenkor "nem" a válasz, ezt sejtjük.
 
Más téma: már nem tom mióta érzem azt, hogy mindenhol virágot  látok, és igen, már 300 Ft-ért (!) is, ilyenkor jön a kisördög, aki azt súgdossa a fülembe: "hagyd a francba az egészet", és valamiért mégsem,
inkább csak eltántorít hosszabb-rövidebb időre, ki érti ezt? Talán egy jelzés, hogy valami újjal/teljesen mással próbálkozzak...

Más téma: sokat gondolkodtam az áraimon, nem fogok ezután sem semmit 300 Ft-ért adni, és továbbra sem adok azoknak külön kedvezményt, akik a meskán belső üzenetben, vagy a facebookon ezt kérik, de időnként bizonyos termékekre adok majd kedvezményt. 


 

4 megjegyzés:

  1. (nálam egy nyaklánc jön be a linkre... :-o)
    Szép lett ez a virág, ez már amolyan "statement" típusú :)
    Az árakkal kapcsolatban teljesen igazad van, nem kell "haladni" ezzel az árral (ezt pedig nem is szóviccnek szántam :)). És ne is csüggedj, a 300 forintos, nyilván nem ugyanaz a minőség - én azt gondolom (és ebben bízom, lehet, hogy naivan, de mindegy :)), hogy aki minőségi dolgot szeretne, az ezt átlátja, és ennek megfelelően választ :)

    VálaszTörlés
  2. Kösz, végül nem sikerült a linket javítanom, úgyhogy képet töltöttem fel a fülbevalóról.
    Statement, ó, ilyet még senki nem mondott. :-)

    VálaszTörlés
  3. Szia!

    Nekem nagyon tetszenek az alkotásaid! Szerintem ne néz más után, gyönyörűek a virágaid, hisz tudod: Addig jó amíg Téged utánoznak és nem fordítva!

    Az áraid pedig szerintem teljesen korrekt, 300Ft-ért olyat veszel amiben mindenki szaladgál, kb. 2 hétig, utána tönkremegy.
    Szóval csak így tovább!!!!:)

    VálaszTörlés
  4. Örülök, hogy tetszenek a dolgaim! :-)
    Szándékosan nem keresem mások virágait,
    egyszerűen annyi van már, hogy nem tudok nem beléjük botlani.

    VálaszTörlés